De Grote Online Voetbal Quiz!!

Zaterdag 9 mei 2020 15:30-18:00

Test samen met je vrienden je voetbal kennis in de Grote Online Voetbalquiz!

Live vanuit het Goffertstadion met medewerking van veel bekende voetbalcommentatoren uit Hilversum!

Ben jij een groot voetbalfan? Dit is een quiz voor de echte voetballiefhebber in verschillende categorieën. Twee verklappen we er al: een Panini- en een audioronde!

René van Steen en Teun de Boer maken er een feestje van! Doe lekker mee en verzamel je team van 5 personen in een Google Hangout, Zoom of een andere videobeldienst. Samenkomen kan ook, maar hou dan wel 1,5 meter afstand!

Presentatie

Op gepaste afstand, maar zonder spatscherm:

Teun de Boer

Teun de Boer

Teun is actief als sportcommentator op tv en werkt voor onder andere FOX Sports en RTL7 DARTS. Daarnaast presenteerde hij jarenlang het Nijmeegs Kampioenschap Voetbalquiz.

René van Steen

René van Steen

Eigenaar van Quiz Academy en presenteert quizzen door het hele land voor organisaties en bedrijven. Bekend van zijn wekelijkse online quizzen en Het Open Gelders Quizkampioenschap.

Hoelang duurt het nog totdat de quiz begint?

0Dagen0Uren0Minuten

Let op:

Na het sluiten van de inschrijving en uiterlijk om 15:00 op de dag van de quiz krijg je op het emailadres wat je opgeeft bij het aanmelden een mail met een link naar de livestream en andere informatie. 

De inschrijving voor de quiz sluit een uur voor aanvang, dus om 14:30.

Partners:

De Grote Online Voetbalquiz wordt mede mogelijk gemaakt door Frank Hendriks (Nijmeegs Kampioenschap Voetbalquiz), Niels de Boer, N.E.C. NijmegenYvey hospitality en events en Beveiligmij.nlHandyman en Stockenhof Muziek.

Technische realisatie Quagga audiovisuele producties, logo-ontwerp Mastarte creative design.

NEC Logo
Voetbalquiz Logo
BeveiligMij Logo
Voetbalquiz Logo
Voetbalquiz Logo
Voetbalquiz Logo
Stockenhof Muziek Logo
Handyman Logo